Skip to content
Superieure kwaliteit!
Gratis verzending bij bestelling vanaf €75!
Verzending in BE én NL!

Verkooppunten

Wegens de drukte en het grote aanbod aan juwelen is het niet altijd mogelijk om al de afgewerkte juwelen ook online te plaatsen. Wel kan je hiervoor terecht in volgende winkels:

Nola Fashion

Klein maar bijzonder fijn kledingwinkeltje in Essen waar we een kleine maar unieke collectie van oorbelletjes hebben staan. Voor Sanne maak ik een collectie op maat met kleine oorbelletjes die je nergens anders zult vinden. Altijd uniek dus!

Kapelstraat 30 – 2910 Essen – Website

Sense and Soul

Sense and Soul is een oase van rust waar je terecht kan voor een deskundige aanpak van jouw gezondheidsklachten, persoonlijke groei en zoektocht naar ontspanning en rust.

Daarnaast heeft Saskia, oprichtster van Sense and Soul een webshop met items om bewust tijd, liefde en aandacht voor jezelf te nemen waaronder ook juwelen met betekenisvolle edelstenen.

Studio A. heeft voor Saskia een selectie juwelen met edelstenen gemaakt..

Meer info: www.senseandsoul.be of via 0032(0)473.39.00.01

Winkel Vol Winkels

Een leuke conceptstore in het hartje van Essen. Hier kan je de grootste collectie terugvinden. 3m² Studio A met enkele leuke accesoires die al deze juweeltjes aanvullen.

Nieuwstraat 1 – 2910 Essen

Combidee

Een prachtige conceptstore in Brasschaat. Een groot assortiment van Studio A te verkrijgen en het aangename aan deze winkel is dat ze ook met een online webshop werken. Een groot aantal van de juweeltjes kan je vanuit je luie zetel bestellen via www.combidee.be .

Bredabaan 225 – 2930 Brasschaat

Leut

Een gezellige conceptstore over de grens in het Nederlandse Zundert. In deze winkel kan je al onze bestsellers terugvinden.

Molenstraat 27A – Zundert (NL)